Recenzije o Depanten

 • Vedran
  Depanten mi je puno pomogao kod ozljede koljena nakon treninga. Koljeno mi je nateklo, jako me boljelo, jedva sam pomicala nogu. Zahvaljujući pomoći Depanten-a, nakon 4 dana vratio sam se na posao i mogao sam hodati od prvog dana korištenja.
  Depanten
 • Damir
  Imala sam jako bolove u leđima, osteohondroza mi je uništila život, što je vrlo često u mojim godinama. Moja supruga je pronašla Depanten na internetu. Ovo je bio moj spas: prije sam uvijek bio pogrbljen i jedva sam se mogao kretati, ali sada je sa mnom sve u redu. I što je najvažnije, bolovi u leđima su nestali.
  Depanten
 • Draženka
  Nakon što sam imao ozljedu gležnja, liječnici su mi rekli da će liječenje biti dugo. Ali imao sam sreću kupiti Depanten i u prvom tjednu mi se gležanj oporavio, bolovi su nestali, hodam normalno, otpušten sam. Sada ga koristi cijela naša obitelj: pomaže protiv bolova u leđima i zglobovima.
  Depanten
 • Anita
  Zglobovi na laktovima i zapešćima počeli su me boljeti tijekom trudnoće i nisu prestali nakon poroda. Nemoguće je živjeti s malim djetetom i bolnim rukama! Svaka mama će ti reći. Pokušavao sam na različite načine, ali ništa nije pomoglo. Našao sam Depanten i nakon 3 tjedna mogu sigurno obavljati sve kućanske poslove. Zadovoljan sam!
  Depanten
 • Vuković
  U srednjoj školi dijagnosticirana je osteohondroza. Od tada se bojim. Ne mogu ništa učiniti protiv strašne boli – razumjet će je samo oni koji su je izdržali. Isprobala sam sve vrste narodnih metoda, kasnije sam od prijatelja saznala za Depanten gel i odlučila ga kupiti. Koristim ga već 2 mjeseca i ne poznajem bolove u zglobovima.
  Depanten
Korisnička ocijena Depanten
4.8
24